ebbanyybeerg

Minnesota

Kategori: Allmänt

Jag har nu varit i USA i ca tva veckor, och hittills har allt fungerat hur bra som helst! Jag borjade min resa till Seattle, dar min van Malin bor. Vilken stad det var! Jag blev verkligen fortjust i den. Darefter tog vi planet till LA i Califonien. Det blev som en varmechock nar vi kom ner dit! Tjugofem grader och stralande sol. Nar vi kom till flygplatsen hade vi ingen aning hur vi skulle ta oss till varat hostel sa vi fragade vid infodisken pa flygplatsen, och han sa att vi skulle ta den bussen och det taget.. Sa vi tog forsta bussen och sedan tva timmar senare efter att ha akt bade buss, tag och tunnelbana stod vi pa Walk of Fame! Helt otroligt att vi lyckades! Vi fragade oss fram och pa sa vis lyckades vi tillslut. Och ratt hostel hittade vi oxa!
Vi hade Walk of Fame precis runt kvarteret sa det var perfekt. Vi bodde i Hollywood sa vi tog en guidad tur upp till skylten, vilket var varmt och svettigt, men SA vart det! Helt fantastisk kansla att fa se den live!
Vi var aven pa Venice Beach dar vi solade och hade det jatteskont!
Vi delade varat rum med fyra andra tjejer, tva finskor, en austaliensk och en britt. Finskorna var jattetrevliga sa det var dom som vi akte till stranden med.
Pa torsdagen akte vi till Las Vegas. Las Vegas!
Jag blev mycket mer postivt overraskad av den staden an LA. LA var inte alls som jag tankt mig, allt var sa utspritt och svart att ta sig fram och det kandes smutsigt. Las Vegas darimot var hur haftigt som helst! STORA hotell och harliga shoppingcenter! Varmt var det oxa, 36(!) grader. Vi akte pa en busstur till Grand Canyon, som var helt otroligt haftigt! Vilken kansla att ga ut och se den vyn! Vi promenerade utmed "kanten" och det var svindlande hogt!
Vi tog aven en dag till att bara upptacka staden. Vi gick ut fran rummet kl 09 och hem 21. Och vi hade kanske bara suttit i totalt tva timmar av den tiden, annars promenerat hela tiden. Kan ju saga att mina fotter varkte morgonen efter. Vi shoppade och tittade pa alla hotell. Sa coolt och mafffigt!
Nu befinner jag mig i Hastings, Minnesota. Och jag har varit har i en vecka nu. Det kanns hur bra som helst i denna familjen, de ar verkligen hur snalla som helst! Om en vecka aker jag fojer jag med till North Carolina dar Bobby ar, sa jag far antligen traffa honom! Det tar ca 2,5 dagar att kora dit med bil, men o andra sidan far jag ju se mycket av USA.
Sadar, lite uppdatering om vad som skett!
Love / Ebbs